Onko sinulla asennusprojekti jossa voimme auttaa?

Pyydä ilmainen tarjous

Inspirioivat lämpöpumppujen asennukset

Meillä kaikki tarvittava löytyy vaivattomasti saman katon alta: saat laadukkaiden tuotteiden lisäksi meiltä myös ammattitaitoisen asennuksen ja opastuksen.

Haluamme, että sinun on aina helppoa asioida kanssamme. Puhumme asioista suoraan ja olemme luottamuksesi arvoinen. Haluamme olla edistämässä projektisi kulkua ja auttamassa, kun tarvitset apua. Ja jos laitteidesi kanssa tulee ongelmia, tiedät kenen puoleen kääntyä.

katimo-asennuskuva-0020

Ilmalämpöpumput, maalämpöpumput ja ajoneuvojen ilmastointilaitteet sisältävät ilmastolle haitallista kylmäainetta. Sen vuoksi niitä sisältäviä laitteita saavat käsitellä vain ammattilaiset, joilla on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukesin) myöntämä kylmäalan pätevyys.

Esitäytetyn ilmalämpöpumpun saa myydä loppukäyttäjälle vain silloin, kun voidaan osoittaa, että laitteen asentaa pätevä asennusliike. Ilmalämpöpumppu kannattaakin ostaa asennettuna.

katimo-asennuskuva-0025

Tunnemme tuotteemme ja tiedämme kuinka ne kannattaa ne asentaa. Vältyt näin monilta harmeilta. Sinulle jää vain työn tuloksista nauttiminen.

Olemme ennakkoperintärekisterissä, joten kotitalousvähennyksen saan suoraan vähennettyä, ilman paperitöitä. Suomen hallitus on asettanut tavoitteeksi, että Suomi on hiilineutraali 2035 ja hiilinegatiivinen pian sen jälkeen. Tavoitteen saavuttamiseksi on kotitalouksille erilaisia taloudellisia kannustimia, ja nämä kannattaakin käyttää hyödyksi. Sinulle edullisempien käyttökustannuksien lisäksi, teet kanssamme ekologisia ratkaisuja, ja samalla kasvatat kiinteistösi arvoa.

Tulevaisuuden ratkaisuja nykypäivänä

Meillä kaikki tarvittava lämpöpumppujen asennusprojektissa tarvittava löytyy vaivattomasti saman katon alta: saat laadukkaiden tuotteiden lisäksi meiltä myös ammattitaitoisen asennuksen ja opastuksen.

Ilman ylimääräisiä välikäsiä, saat alusta loppuun saakka viedyn projektin laadukkaasti, yksilöllisesti, ja edullisimpaan hintaan.

katimo-asennuskuva-0026

Ilmalämpöpumpun asennus kannattaa aina teettää ammattilaisilla, näin säästyt ylimääräisiltä harmeilta.

Ilmalämpöpumpun asennuksella ja laitteen sijainnilla on huomattava merkitys siihen, kuinka tehokkaasti ilmalämpöpumppu toimii. Lämpöpumpun asennukseen liittyviä sähkötöitä saavat tehdä vain Tukes:in rekisteröimät sähköurakoitsijat.

katimo-asennuskuva-0027

Kylmäalan pätevyysvaatimukset koskevat F-kaasuja sisältäviä ilmalämpöpumppuja, ilma-vesilämpöpumppuja, maalämpöpumppuja ja ajoneuvojen ilmastointilaiteita. Asentajilta vaaditaan lainsäädännön mukainen pätevyys.

Sinulla on idea, me toteutamme sen

Kun sinulla on jokin idea tai ajatus siitä mitä mahdollisesti haluaisit, keskutele siitä meidän kanssamme.

Kerromme sinulle eri vaihtoehdot ymmärrettävästi, ja voimme suositella mikä vaihtoehdoista olisi juuri sinulle, sinun käyttötarkoitukseesi soveltuva ratkaisu.

katimo-asennuskuva-0020.jpg

Me tunnemme tuotteemme. Eli edustamme, huollamme ja korjaamme asentamamme tuotteet. Valitsemme toimittajamme vastuullisesti, jotta varaosien ja tarvikkeiden saatavuus on järjestetty myös tulevaisuudessa. Opastamme aina asiakasta lämpöpumpun käytössä ja tuemme mahdollisissa ongelmatilanteissa. Kaikki asennukset suunnittelemme yksiköllisesti kohteen mukaan.

Suunnittelussa lähtökohtamme on laitteen toimivuus kaikissa olosuhteissa, asiakkaan- sekä kohteen tarpeet.

katimo-asennuskuva-0027.jpg

Käymme suunnitelman asiakkaan kanssa läpi, ja toteutamme sen siten, että sinulle jää vain lopputuloksesta nauttiminen.

Varmista ilmalämpöpumppusi maksimaalinen hyöty.

Jokainen lämpöpumppu vaatii käyttäjältä huolenpitoa ja myös ammattilaisen tekemä vuosihuolto tai tarkastus on suositeltava toimenpide säännöllisin väliajoin. Vuosihuollon teettämällä varmistat lämpöpumppusi parhaan toimintakunnon.

katimo-asennuskuva-0028

Me tunnemme tuotteemme. Eli edustamme, huollamme ja korjaamme asentamamme tuotteet. Valitsemme toimittajamme vastuullisesti, jotta varaosien ja tarvikkeiden saatavuus on järjestetty myös tulevaisuudessa.

Alan luotettavimmat tuotteet

Meiltä saat mm. Mitsubishi, Cree, sekä LG lämpöpumput asennettuna. Meiltä saat laitteet jotka todetusti toimivat Suomen olosuhteissa, vuodenajasta riippumatta. Osaamme suositella sinulle sopivimman vaihtoehdon, jolla saat miellyttävän sisäilman vähemmällä energiankulutuksella.

katimo-asennuskuva-0028

Me tunnemme tuotteemme. Eli edustamme, huollamme ja korjaamme asentamamme tuotteet. Valitsemme toimittajamme vastuullisesti, jotta varaosien ja tarvikkeiden saatavuus on järjestetty myös tulevaisuudessa.

Luotettavat toimittajat

Yhdessä laadukkaiden yhteistyökumppaneiden kanssa tarjoamme korkealaatuiset palvelut. Kääntymällä ammattilaisen puoleen takaat sen, että saat kohteeseesi varmistaa laadukkaan lopputuloksen.

Pyydä tarjous tänään

Ota yhteyttä meihin. Jos sinulla on idea, me autamme toteuttamaan sen.

ETUNIMI *
SUKUNIMI *
SÄHKÖPOSTIOSOITE *
PUHELINNUMERO

AIHE

KUINKA VOIMME AUTTAA?